ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de febrero, 2019 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Thursday, 21 de February, 19 (13:55) Enlace permanente | Respuesta  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/gala-lesport

   
 • Thursday, 21 de February, 19 (13:55) Enlace permanente | Respuesta  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/events-esportius

   
 • Thursday, 21 de February, 19 (13:55) Enlace permanente | Respuesta  

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/esport-escolar

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (19:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Convocatoria ple Febrer 2019 

  Dimecres, Febrer 20, 2019 – 17:15

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/convocatoria-ple-febrer-2019

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (19:45) Enlace permanente | Respuesta  

  La conselleria de Justícia i l’Ajuntament d’Algemesí homenatgen dos veïns de la ciutat víctimes dels camps de concentració nazis 

  Dimecres, Febrer 20, 2019 – 17:15

  La consellera de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, ha entregat dues plaques a les famílies de les dos persones d’Algemesí víctimes dels camps de concentració nazis. 

  Els familiars de José Camarasa Bomboí van recollir la rajola de la memòria, mentre que l’alcaldessa de l’Algemesí, Marta Trenzano, va recollir la de Juan Belmonte Aviragnet al no tindre constància dels seus familiars. 

  L’alcaldessa va destacar que “més enllà d’ideologies i creences cap persona hauria de passar mai per una tortura com aquesta”, per a reivindicar que aquests reconeixements són necessaris “per a no oblidar el que va succeir en aquells temps foscos dels anys 40 del segle passat”. Per part seua, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, va assenyalar que “hem de mirar al passat per a recuperar el record i la memòria”. Per a la consellera, la Llei de Memòria Democràtica cerca “construir una societat basada en principis de convivència, pau i justícia”.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/conselleria-justicia-lajuntament-dalgemesi-homenatgen-dos-veins-ciutat-victimes-dels-camps-concentracio-nazis

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (13:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Diumenge 24 de febrer

  Col·legi Maristes

  Des de les 9.45 hores

  Diumenge, Febrer 24, 2019 – 09:45

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/dia-lantic-alumne-marista-2

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (13:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Dissabte 23 de febrer

  Solitudes

  Cia Kulunka

  Preu: 7 € (general)

  6 € (estudiants/jubilats)

  5 € (Carnet cultural)*

  Venda anticipada d’entrades: en taquilla, dijous 21 de febrer,

  de 18.00 a 20.00 hores i 1 hora abans de l’espectacle

  En Internet: http://www.giglon.com

  Teatre Municipal

  20.30 h

  Dissabte, Febrer 23, 2019 – 20:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/teatre-15

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (13:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Dissabte 23 de febrer

  Plaça Major

  18,15  hores

  Abans inauguració de l’exposició del Ninot en el Museu de la Festa

  Dissabte, Febrer 23, 2019 – 18:15

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/crida-fallera-1

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (13:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Dissabte 23 de febrer

  Jornada de pintura i música a la plaça del Mercat

  De 9 a 15 hores

  Dissabte, Febrer 23, 2019 – 09:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/algemesi-art

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (13:45) Enlace permanente | Respuesta  

  Divendres 22 de febrer

  El disc Poemitza’t d’Andreu Valor editat per Bureo Músiques
   i la novel·la ¿Quién cuidará de Grano de Café? 
  de Nando Pilgrim publicat per l’editorial Dech.

  Llibreria Samaruc

  19.30 hores

   
   
   
   
   

  Divendres, Febrer 22, 2019 – 19:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/presentacio

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (10:44) Enlace permanente | Respuesta  

  Divendres 22 de febrer

  Conferència de Baltasar Bueno

  El Corpus de València

  Sala d’actes del Casino

  19 hores

  Divendres, Febrer 22, 2019 – 19:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/apyldea-2

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (10:43) Enlace permanente | Respuesta  

  Divendres 22 de febrer

  Casal de Festes

  19 hores

  Divendres, Febrer 22, 2019 – 19:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/assemblea-copal-1

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (10:43) Enlace permanente | Respuesta  

  Divendres 22 de febrer

  Amb Cecilia Silva

  Per a xiquetes i xiquets des de 3r d’Infantil

  Biblioteca Municipal – de 18.00 a 19.00 h

  Divendres, Febrer 22, 2019 – 18:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/animacio-lectora-infantil-28

   
 • Wednesday, 20 de February, 19 (10:15) Enlace permanente | Respuesta  

  Sanchis es reunix amb els veïns de la zona de la Plaça del Cid 

  El candidat popular a l’alcaldia d’Algemesí, Jose Javier Sanchis, continua les reunions amb tots els barris de la ciutat per a confeccionar el programa de govern que pretén presentar a la ciutadania i desenvolupar la pròxima legislatura.
  Dissabte passat va ser el torn dels veïns de la plaça del Cid i els carrers adjacents. En plena plaça, Sanchis va anar responent a totes les preguntes dels veïns, que són els qui marquen en tot moment el ritme de la reunió. A més, acompanyat del seu equip, va prendre nota de les queixes i suggeriments que els assistents van formular.
  La principal queixa dels ciutadans que van assistir a la reunió és la brutícia dels carrers, així com les molèsties i els problemes de salubritat i brutícia en voreres que ocasiona la recollida de fem porta a porta. Una altra de les reivindicacions és la poca comunicació que existix amb l’Ajuntament, ja que gran part de les queixes que es presenten ni tan sols són contestades. Finalment, combatre l’incivisme en la via pública és una de les grans preocupacions dels ciutadans que Sanchis s’ha compromés a abordar per a premiar a la gran majoria de veïns que s’esforcen a complir les normes, i corregir així les conductes que dificulten la convivència ciutadana. Ho farem “a través de l’actualització de les ordenances municipals i l’aplicació d’un règim sancionador coherent, no com l’actual, que contempla sancions estratosfèriques que no s’apliquen”.
  "Estem molt satisfets amb la iniciativa i amb la implicació del veïnat que s’esforça a fer propostes de millora de la ciutat. Els responsables municipals tenim l’obligació de promoure estes trobades durant tota la legislatura, no solament quan s’acosten eleccions. Per això posarem en marxa mesures que fomenten la participació i el contacte permanent i fluid, com és el ja anunciat regidor de barri, la posada en marxa de la Regidoria d’Atenció Ciutadana o la comunicació amb l’Ajuntament a través de WhatsApp ”, apunta Sanchis.
  Al mateix temps, la campanya “coneix al candidat” contínua funcionant i els ciutadans continuen donant-se d’alta per a rebre notícies relatives al projecte liderat per Jose Javier Sanchis. Per a subscriure’s, de forma gratuïta, n’hi ha prou amb enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA al 669 081 726.

  : ppalgemesi https://www.ppalgemesi.org/single-post/2019/02/20/Sanchis-es-reunix-amb-els-ve%C3%AFns-de-la-zona-de-la-Pla%C3%A7a-del-Cid

   
 • Tuesday, 19 de February, 19 (21:50) Enlace permanente | Respuesta  

  Apostem per una 2a aula gratuïta de 2 anys a l’escola infantil municipal del Raval 

  El dret a l’educació és un dret fonamental que cal fer efectiu per a xiquets i xiquetes de famílies socialment desafavorides. També volem que s’estudie la gratuïtat d’1 any a totes les escoles infantils municipals

  Que els xiquets i les xiquetes de 2 anys acudisquen a una escola infantil no sols permet conciliar la vida laboral i familiar en molts casos, sinó que en sí és també un benefici per al xiquet i xiqueta, que d’aquesta manera se socialitza entre igual i adquireix hàbits i pràctiques aviat. No obstant això, hi ha famílies econòmicament desafavorides que no es plategen que el seu fill o filla vaja a un aula de 2 anys perquè fins aquest curs era pagant, i això resultava difícil o impossible  en el cas de moltes famílies del barri del Raval. Però en l’actualitat les aules de 2 anys són subvencionades al 100% per Conselleria, i per tant hem d’afavorir que totes les famílies del Raval que vulguen dur als seus fill o filles a una aula de 2 anys ho puguen fer. I certament no ho tenim difícil.

  En l’actualitat l’EIM “Els xiquets” és un centre que compta amb una autorització per a tres aules, tot i que en realitat sols té en funcionament dues, una d’1 any i altra de 2 anys. Queda per posar en funcionament la tercera unitat que en el conveni de 2002 era d’1 any. Volem que es demane el canvi de nivell per a convertir eixa unitat d’1 any, que no s’està fent servir, en una de 2 anys, tal i com ja es va fer al centre “Mestre Lozano”. El Raval necessita decisions polítiques efectives, i aquesta és una que es pot prendre. Escolaritzar a tots els xiquetes i xiquetes de 2 anys del barri és important per a la millora de la convivència social del barri, és invertir en el futur dels nous ciutadans i és fer de l’educació un factor de cohesió social i lluita de les desigualtats. A més és una mesura que no implica cap construcció nova, perquè al centre espai i aules hi ha de sobra i el cost de l’aula seria finançat íntegrament per Conselleria, no per l’ajuntament.

  Però l’aposta d’un ajuntament progressista ha d’anar més enllà per això M+S ALGEMESÍ aposta per la gratuïtat de les escoles infantils municipals en tots els seus nivells, i no sols en 2 anys.

  En primer lloc cal recordar que la resta de nivells també estan finançats en part per Conselleria a través del “Bo infantil”, i sobretot que el que es recapta com a aportació dels usuaris és una part poc significativa però que té un gran cost de gestió, i més quan si tenim en compte que per motius socioeconòmics existeixen famílies exemptes del pagament. Cal veure si el cost de recaptar eixos diners, i d’atorgar beques a les famílies amb menys recursos, paga la pena per als diners recaptats. Ara és el moment de fer-ho ja que cal procedir necessàriament a la modificació de l’ordenança fiscal pel tema de la gratuïtat de 2 anys, modificació que cal fer ja.

  A més a més eixa possibilitat ve també possibilitada perquè ara Conselleria financia el 100% de les aules de 2 anys i per tant l’ajuntament ha alliberat diners que podem invertir-se novament en educació, Eixa mesura afavoriria l’escolarització dels xiquets i xiquetes amb menys recursos. Per a nosaltres l’educació ni és un bé de consum, ni pot ser sols un privilegi sols per a la gent que té diners.

  Amb aquesta mesura s’escolaritzarà a alumnat que d’altra manera no anirà a un centre educatiu fins més tard pel simple fet que no pot pagar ni la quota mensual que ara es paga -al voltant dels 60€- quantitat que per alguns potser ridícula. però per altres pot ser gran. Les famílies que estan en situació de vulnerabilitat econòmica no poden portar al seua fill a un centre privat, i el que volem és que puguen accedir sense problemes al sistema públic.

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7839

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp