ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de marzo, 2019 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Saturday, 30 de March, 19 (09:35) Enlace permanente  

  Montse Castellà – Barnasants al PV 

  Dissabte 6 d’abril a les 19.30h


  Obrim les portes, per primera vegada, al Projecte Cultural en xarxa BARNASANTS – cançó d’autor. Amb l’alegria i l’orgull de ser una de les seus triades al País Valencià per acollir aquest festival, juntament amb el Teatre Micalet (València) i el Teatre del Raval (Gandia).


  Montse Castellà ve desde Tortosa a presentar-nos el seu darrer treball; Punts de llibre (A Flor de Tiempo, 2018) el treball més original de la cantautora torosina, tant pel que fa al contingut com a l’estil musical.

  Cantautora i activista social. Néta de iaios pagesos i tia de set nebots preciosos. D’ànima lliure. Compositora i instrumentista. Amb 3 discos editats  i  vint anys dedicant-se professionalment a la música. La terra, lo riu, la justícia social, la poesia i les emocions del nostre dia a dia centren l’eix de la seua obra. Ella mateixa ens diu: “Sóc com canto i canto com sóc, amb escenari o sense”. Escriure i compondre també són una cita i hi has d’acudir amb lo millor dels teus perfums. Crear és estimar.

  El darrer projecte de Montse Castellà és un doble CD lluminós i ple de vitalitat, compromés i poètic, editat amb el segell discogràfic del cantautor Paco Ibañez. El treball incorpora duets amb el mateix Ibañez, Txarango i Eliseo Parra, i l’acompanyen músics del nivell de Mario Mas (guitarra i llaüt) i Gorka Benitez (saxo i flauta travessera).

  Ens sentim afortunats de poder rebre aquesta artista al nostre corral petit i envoltar-la d’un públic que ve a gaudir, juntament amb ella, d’un moment màgic i irrepetible.

  Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes!

  I apunteu a l’agenda:
  Vicent Nàcher / Un tros de cel a les butxaques – 12 d’abril
  Elsa Tronchoni i Tomàs de los Santons / La Rosa als llavis – 25 d’abril
  Gener / Cante al cos elèctric – 4 de maig
  Òscar Briz / El soroll del nostre pas – 1 de juny
  Joe Pask / Salt – 8 de juny
  Mr. Paimor / La segunda vuelta – 22 de juny

  : La Casa Cantonera http://lacasacantonera.org/montse-castella-barnasants-al-pv/

   
 • Friday, 29 de March, 19 (11:21) Enlace permanente  

  CARTELL PROGRAMACIÓ CULTURAL 


  Sense definir
  Same window
  Pes: 
  10

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/content/cartell-programacio-cultural

   
 • Friday, 29 de March, 19 (11:21) Enlace permanente  

  Convocatòria Ple Extraordinari Abril 2019 

  Dijous, Març 28, 2019 – 18:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/convocatoria-ple-extraordinari-abril-2019

   
 • Wednesday, 27 de March, 19 (11:13) Enlace permanente  

  Fiscalia investigarà si hi ha responsabilitat comptable en el pagament de productivitat 

  Més Algemesí renuncià a exercir l’accció pública en el procés per les despeses que comportava, però fiscalia demana al tribunal de cuentas que s’obriguen actuacions prèvies perquè veu indicis de vulneració de la llei

  A principi del mes passat el Portaveu de M+S ALGEMESÍ anunciava que la secció d’enjudiciament del Tribunal de Cuentas, a partir de la documentació que li vàrem remetre, havia obert un procediment d’investigació per la via de l’”acció pública”. En ells se’ns donava la possibilitat de ser part en la causa però això implicava comparéixer amb advocat i procurador, la qual cosa era una despesa que no podia assumir el partit.
  Donat que no hem exercit tal possibilitat, el Tribunal de Cuentas tanca eixa via, però no tanca la investigació. A principi de febrer donà trasllat al Fiscal del Tribunal de Cuentas, i aquest, a través d’un escrit de data 27 de febrer, li ha contestat a l’instructor que “analizada la denuncia presentada por Don Josep Antoni Bermúdez i Roses… tal actuación podría constituir un concreto menoscabo de fondos públicos debidamente individualizado susceptible de dar lugar a la existencia de responsabilidad contable por alcance y que debía ser objeto de aclaraciones en la fase de Actuaciones Previas.”
  El fiscal doncs, que podria haver demanat l’arxiu de la causa, veu, igual que nosaltres, possibles indicis de responsabilitat en els pagaments que denunciàrem i ha decidit proposar que es continue la investigació, cosa que ha acordat el Conseller del Tribunal que duu el cas.
  Hem pujat doncs un esglaó en aquest tema. Ja no sols som nosaltres els que veiem eixa possible irregularitat, sinó que ara també és el fiscal; i això ens sembla preocupant. Ens sembla preocupant perquè el tema que ací va a investigar-se és si s’han gestionat adequadament els diners públics. Nosaltres en la nostra denúncia hem individualitzat les responsabilitats, hem indicat quins són els polítics que han fet eixe mal ús dels diners públics, en aquest cas el regidor de personal i la pròpia alcaldessa. Serien ells dos els que, de demostrar-se la responsabilitat comptable per abast, deurien restituir a l’erari públic eixos més de 19.000€ que s’han gestionat incorrectament.
  Ni M+S ALGEMESÍ en el seu moment, ni Més Compromís per Algemesí en l’actualitat, hagueren volgut arribar mai a aquest punt. Bastava amb que, quan férem el primer advertiment, hagueren deixat de pagar eixe complement d’una manera tan anormal. Però no sols no ho feren i continuaren pagant-lo, sinó que a més, en l’estil prepotent i fanfarró que caracteritza a l’alcaldessa quan se li duu la contrària, va contestar “ja tarden”.
  Doncs això és el que ara tenen, a un fiscal que demana que s’investigue la manera tan patrimonialista que tenen EU i PSOE de gestionar els diners públics. Sembla ser que eixe sentit de la institució com a “cortijo” que tenia el PP l’han assimilat molt bé. No oblidem que regidor i alcaldessa es troben en una situació més que compromesa, donat que tant la tècnica mitjana de personal com la interventora informaren desfavorablement sobre el pagament i que per tant no tenen cap suport tècnic que avale la seua decisió. És lamentable que aquella alcaldessa en qui depositàrem la nostra confiança a l’inici de la legislatura ens haja defraudat així a nosaltres i als interessos generals.

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7884

   
 • Tuesday, 26 de March, 19 (11:08) Enlace permanente  

  🌱Impulsarem l’agricultura d’Algemesí per fer-la entrar al segle XXI 

  Destinarem els recursos necessaris per a la creació d’una Oficina Técnica de Modernització i Impuls del Sector Agrari.

   

  Tots sabem que el motor de l’economía d’Algemesí el mou en gran part el sector agrari  i si aquest sector està débil el benestar de la ciutat es ressent. Fa uns anys experimentarem la crisi de la construcció però ara estem patint greument la crisi agrícola i axò generarà un perjudici molt greu a l’economia d’Algemesí.

  L’any passat Més Algemesí apostà per l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí, OTEA, creada per a diagnosticar les carències i mancances del teixit industrial, empresarial i de comerç d’Algemesí, per a després poder implementar les accions necessaries per a reactivar l’economía del poble. A diferència de l’equip de govern, que no volia el model que finalment s’ha implantat, nosaltres apostàrem pel model d’OTEA actual, gestionat per Empal i Acsa. I la nostra aposta, que era la mateixa que la de les associacions empressarials i comercials, està funcionant molt bé, i poc a poc els resultats ens demostren que paga la pena posar tots els esforços possibles per a maximitzar la nostra economia local. Malgrat la crisi.

  Calen solucions tècniques per a eixer de les crisis, i no sols voluntarisme. Per això hem de posar en marxa una iniciativa semblant per a encarar una crisi que no s’acaba en el sector agrícola, una crisi que està arruinant als nostres llauradors i productors i està castigant a tot el poble d’Algemesí. Però volem donar un missatge d’esperança i apostar per una oficina semblant a la de OTEA, per a reactivar, modernitzar, i impulsar el sector agrari. Que s’assessore a qualsevol agent agrícola (llaurador, productor, estudiant, treballador…) per a implementar noves técniques, per a obtindre ajudes i subvencions, per a fer més sostenible econòmicament l’activitat agrícola, per a ajudar a generar noves PIMES en el sector…

  Aquest organisme que hem anomenat OMISA (Oficina de Modernització i d’Impluls del Sector Agrari),  junt a OTEA, treballaran per a crear sinergies en tots els sectors econòmics. No és una promessa, és un compromís ferm que farem realitat de presidir l’ajuntament.

  El camp necessita no paraules, sinó fets, i nosaltres hem demostrat i demostrarem que som dones i homes d’accions, i aquesta serà una de les primeres accions que posarem en marxa, juntament amb la convocatòria de beques específiques per aquells joves de la nostra ciutat que opten per cursar estudis de FP agraris. Beques de transport i material mensual que els animen a veure en el camp una alternativa de futur, tant per a ells i elles, com per al conjunt de la ciutat.

   

  : Més Algemesí http://mesalgemesi.com/7875

   
 • Tuesday, 26 de March, 19 (10:48) Enlace permanente  

  Dilluns 1 d’abril

  Elecció president

  Sala de plens de l’Ajuntament

  20.30 hores

  Dilluns, Abril 1, 2019 – 20:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/assemblea-comissio-taurina-4

   
 • Tuesday, 26 de March, 19 (10:48) Enlace permanente  

  Dilluns 1 d’abril

  Sala de plens de l’Ajuntament

  9 hores

  Dilluns, Abril 1, 2019 – 09:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/ple-sorteig-meses-electorals

   
 • Monday, 25 de March, 19 (22:23) Enlace permanente  

  RELACIO DE PENYES PARTICIPANTS SUBHASTA 2019 

  Relacio penyes subasta (1)

  : Setmana de Bous http://www.setmanadebous.com/relacio-de-penyes-participants-subhasta-2019/

   
 • Monday, 25 de March, 19 (19:39) Enlace permanente  

  SUBHASTA 2019 

  : Setmana de Bous http://www.setmanadebous.com/subhasta-2019/

   
 • Monday, 25 de March, 19 (16:38) Enlace permanente  

  Dilluns, Març 25, 2019 – 14:15

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/convocatoria-ple-marc-2019

   
 • Monday, 25 de March, 19 (13:38) Enlace permanente  

  Diumenge 31 de març

  A càrrec de: Hno. Antonio Giménez de Bagües

  Concert de l’Orquestra de Cambra de la Ribera  i Rafa Quirant, contratenor

  Teatre Municipal

  20.00 h

  Diumenge, Març 31, 2019 – 20:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/prego-setmana-santa-3

   
 • Monday, 25 de March, 19 (13:38) Enlace permanente  

  Dissabte 30 de març

  Plaça Major

  19.30 hores

  Dissabte, Març 30, 2019 – 19:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/v-carrera-crohn-colitis-ulcerosa

   
 • Monday, 25 de March, 19 (13:38) Enlace permanente  

  Dissabte 30 de març

  Plaça Major

  23 hores

  Dissabte, Març 30, 2019 – 23:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/subhasta-cadafals-4

   
 • Monday, 25 de March, 19 (13:38) Enlace permanente  

  Divendres 29 de març

  “Dones científiques de tots els temps”

  Nelo traver

  Apyldea

  Sala d’actes del Casino Lliberal

  19 hores

  Divendres, Març 29, 2019 – 19:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/conferencia-9

   
 • Monday, 25 de March, 19 (13:38) Enlace permanente  

  Divendres 29 de març

  Sessió de contes amb Eva Andújar

  Per a xiquetes i xiquets des de 3r d’Infantil

  Planta primera de la Biblioteca

  De 18.00 a 19.00 h

   

   

  Divendres, Març 29, 2019 – 18:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/animacio-lectora-infantil-29

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp