ESPAI PUBLICITARI DISPONIBLE
Contacta amb adminalgemesi.info

Actualizaciones de diciembre, 2019 Mostrar/Ocultar Comentarios | Atajos de teclado

 • Tuesday, 31 de December, 19 (11:39) Enlace permanente  

  Acròbates i animació musical en la Cavalcada de Reis d’Algemesí 

  Dimarts, Desembre 31, 2019 – 10:30
  Un total de 15 grups participen en la desfilada d’enguany

  La festa de Reis arriba a Algemesí carregada d’actes previs a la cavalcada que han omplit la ciutat d’activitats dirigides als més xicotets. Després de la campanya d’animació nadalenca i la huitena edició de Expo Fira Jove, el dissabte 4 de gener la plaça Major es convertirà a partir de les 17 hores de la vesprada en una gran festa. Primer amb un espectacle infantil i posteriorment amb la possibilitat d’entregar la carta als ambaixadors reals. Un total de 15 grups participen en la cavalcada d’enguany el diumenge 5 de gener, una desfilada que començarà a les 18.30 hores des del Teatre Municipal fins a la plaça Major, seguint el mateix itinerari d’altres anys pels carrers Arbres, Germanies i Muntanya per a arribar a la fi de festa en la plaça Major. 

  Al llarg de la cavalcada els Reis aniran acompanyats, entre altres, per grups d’animació, un drac xinés i actuacions musicals de grups de la ciutat. Diferents grups de ball ompliran de música, ball i color la cavalcada, igual que ho faran les diferents bandes i grups que també participen. Destaca la presència de grups locals que animaran el recorregut, entre ells les bandes de Maristes i Nostra Senyora de la Soledat, la percussió de Trabukatu, la Societat Musical d’Algemesí, Algadins Grup de Danses, la Escola Musical de Tabal i Dolçaina i Berca Grup de Danses. També formen part del seguici les falleres majors de la ciutat i les seues corts d’honor que encapçalaran una nodrida representació del món faller algemesinenc. 

  En arribar a la plaça, els reis entraran en la Basílica de Sant Jaume per a fer les seues ofrenes a Jesús. En acabar, començarà un espectacle amb acrobàcies i un ball per a celebrar que les Majestats són a la ciutat. Per a finalitzar, i després de rebre les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa, els tres Reis pujaran a l’escenari per a rebre als més xicotets i fer-se fotos amb ells.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/acrobates-animacio-musical-cavalcada-reis-dalgemesi

   
 • Tuesday, 31 de December, 19 (11:39) Enlace permanente  

  La Conselleria de Sanitat tanca el projecte i prepara la licitació de les obres d’ampliació i reforma del centre de salut d’Algemesí 

  Dimarts, Desembre 31, 2019 – 10:30
  El pressupost és d’1.900.000 euros i es preveu que les noves instal·lacions puguen entrar en funcionament l’estiu de 2022

  L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i la regidora de Sanitat, Fina Machí, s’han reunit amb els responsables de la Conselleria de Sanitat amb la finalitat de tancar el procés de licitació i construcció de l’ampliació del centre de salut de la plaça de la Ribera. El projecte s’ha redefinit i ara s’ha tancat amb un ampliació de tres plantes i la reforma de l’actual edifici. 

  El pressupost de l’obra s’ha fixat en 1.900.000 euros per a fer l’ampliació de tres plantes i la reforma de l’edifici que presta actualment els serveis sanitaris de gran part de la població d’Algemesí. 

  Els terminis amb els quals treballa la Conselleria de Sanitat són els següents: el projecte estarà acabat en el mes de març i l’expedient de licitació eixirà publicat immediatament després de l’estiu, previsiblement en el mes d’octubre. El termini de construcció s’ha fixat en 18 mesos per la qual cosa les noves instal·lacions podrien entrar en funcionament a l’estiu de l’any 2022. 

  La regidora de Sanitat, Fina Machí, ha destacat la productivitat de la reunió i el fet de que «ara s’inicia un procés que esperem que no s’ature fins que estiga l’obra acabada». 

  Per a l’alcaldessa Marta Trenzano, «es tracta d’una antiga reivindicació de la societat algemesinenca que s’ha convertit amb el pas del temps en una necessitat i una urgència que ja no permet més demores. Parlem d’atenció sanitària, la més pròxima i utilitzada com correspon a un centre de salut i, per tant, un dels pilars fonamentals del benestar per a la ciutadania».

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/conselleria-sanitat-tanca-projecte-prepara-licitacio-obres-dampliacio-reforma-del-centre-salut-dalgemesi

   
 • Monday, 30 de December, 19 (14:39) Enlace permanente  

  Dimarts 31 de desembre

  Plaça Major

   

   

   

  Dimarts, Desembre 31, 2019 (Tot el dia)

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/festa-cap-dany-4

   
 • Wednesday, 25 de December, 19 (19:12) Enlace permanente  

  Bon Nadal. Feliz Navidad 

  Adoración de los Reyes. Retablo de Pardines.
  ALGEMESÍ EN LA MEMORIA
  LES DESEA
  FELIZ Y SANTA NAVIDAD
  BON NADAL


  "Acudiu en les guitarres
  panderetes i simbombes,
  que en la Casa de la Vila
  van a repartir les coques.

  Que ha naixcut el Niño
  en humil portal,
  i el poble ho celebra
  la Nit de Nadal…"
  : ALGEMESÍ EN LA MEMORIA https://algemesienlamemoria.blogspot.com/2019/12/bon-nadal-feliz-navidad.html

   
 • Tuesday, 24 de December, 19 (10:42) Enlace permanente  

  L’Illa de la Pilota entra en funcionament com l’espai per a la pràctica de l’esport valencià dins el poliesportiu municipal d’Algemesí 

  Dimarts, Desembre 24, 2019 – 10:15
  Les noves instal·lacions estan formades per un mini trinquet, una galotxeta, trinquet amb frares i un frontó valencià

  Algemesí disposa ja de les instal·lacions conegudes com “Illa de la Pilota”, la zona per a la pràctica de les diverses modalitats de pilota valenciana que han entrat en funcionament al Poliesportiu Municipal Joan Girbés. 

  El projecte “Illa de la pilota” s’ha dissenyat amb la intenció de convertir-se en un referent en la pràctica de diferents modalitats de pilota valenciana, especialment orientades a l’ensenyament i la iniciació d’esportistes en edat escolar. 

  L’Illa de la pilota es situa en el cor del Poliesportiu Municipal Joan Girbés, envoltat d’altres espais esportius, com les pistes d’squash, el camp de futbol o la pista de cross municipal i compta amb els següents equipaments, tots ells coberts, a excepció del frontó. Es tracta d’un Mini Trinquet, amb dos vestidors adaptats, el Trinquet amb frares, una galotxeta i un frontó valencià. 

  L’actuació d’aquest projecte s’inicià l’any 2018 amb la reforma integral del mini trinquet, incorporant la coberta i els vestidors adaptats i s’ha conclòs aquest 2019, amb la construcció del trinquet amb frares i la galotxeta, completant-se amb algunes millores com la instal·lació d’un nou enllumenat del mini trinquet, una canal de recollida d’aigües o la instal·lació d’una malla sota el sostre del mini trinquet per facilitar la pràctica i la continuïtat en el joc. 

  Amb tot, les diverses reformes i equipaments s’han costejat amb diferents projectes i subvencions atorgades per la conselleria d’Educació, Cultura i Esports, que s’han completat amb l’aportació municipal de l’Ajuntament d’Algemesí. 

  Segons el regidor d’Esports, Rafael Lluch, “l’Illa de la Pilota ens permetrà disfrutar de diverses modalitats esportives de la pilota valenciana; més enllà de les habituals com el raspall o l’escala i corda, es podran practicar modalitats com la galotxeta o les modalitats de pilota grossa, més divertides i fàcils de practicar per gent de totes les edats, convertint-se en instal·lacions ideals per a l’ensenyament, la iniciació i la pràctica de la pilota valenciana, aspecte que de ben segur agrairà la població del municipi, així com els distints centres escolars que duen a terme unitats didàctiques d’aquestes modalitats esportives”. 

  Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat la importància “de veure com creix el poliesportiu tant en qualitat de les instal·lacions com les modalitats esportives, el més important és que creix de la mà dels algemesinencs, en aquest cas, del Club de Pilota, que ens demanen aquestes noves instal·lacions per a practicar l’esport valencià”.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/lilla-pilota-entra-funcionament-com-lespai-practica-lesport-valencia-dins-poliesportiu-municipal-dalgemesi

   
 • Friday, 20 de December, 19 (18:50) Enlace permanente  

  Algemesí concedeix el Guardó d’Honor de la ciutat a las “Hermanas de la Caridad de Santa Ana” 

  Divendres, Desembre 20, 2019 – 18:15
  El reconeixement es lliurarà en l’acte institucional del proper 20 de gener

  L’Ajuntament d’Algemesí ha acordat, per unanimitat, concedir el Guardó d’Honor de la Ciutat d’Algemesí a las Hermanas de la Caridad de Santa Ana. La proposta elevada per les associacions, centres educatius, grups municipals i guardonats, li atorga el guardó a títol col·lectiu en complir-se cent vint-i-cinc anys de la seua presència i servei al poble d’Algemesí. 

  Un reconeixement atorgat tant per les seues tasques d’assistència hospitalària des del 1896 fins al 1951 en l’antic convent dels dominics i per l’atenció desinteressada als ancians en l’asil de Sant Vicent Ferrer des del 1951 fins al 2015 com per la labor educativa que continua actualment des de les aules del seu col·legi. Una tasca que fomenta el creixement intel·lectual i l’educació en valors de l’alumnat. Així mateix, al voltant de la institució creixen diferents associacions que participen activament en la vida cultural del poble i cohesionen la societat algemesinenca. 

  El guardó es lliurarà en l’acte institucional que tindrà lloc el 20 de gener de 2020 al Teatre Municipal, dia en què es commemora el naixement d’Algemesí com a poble independent.

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/report-slideshow/algemesi-concedeix-guardo-dhonor-ciutat-hermanas-caridad-santa-ana

   
 • Friday, 20 de December, 19 (18:50) Enlace permanente  

  Dissabte, Desembre 21, 2019 – 17:45

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/page/extracte-acorde-plenari-desembre-2019

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  Dimarts 24 de desembre

  Jazz Matazz

  Plaça del Mercat

  18 hores

   

  Dimarts, Desembre 24, 2019 – 18:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/concert-nadal-3

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  Diumenge 22 de desembre

  Parròquia Sant Pio X

  17 hores

  Diumenge, Desembre 22, 2019 – 17:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/xv-concurs-nadales

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  27 i 29 de desembre

  Unflable i pista de cúrling

  D’11 a 14 h i de 17 a 20 h

  Plaça del Mercat

   

  Divendres, Desembre 27, 2019 – 11:00 a 20:00
  Diumenge, Desembre 29, 2019 – 11:00 a 20:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/animacio-nadalenca-4

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  26  i 28 de desembre

  Unflable i el futbolí més gran del món

  D’11 a 14 h i de 17 a 20 h

  Plaça del Mercat

  Dijous, Desembre 26, 2019 – 11:00 a 20:00
  Dissabte, Desembre 28, 2019 – 11:00 a 20:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/animacio-nadalenca-3

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  23 i 24 de desembre

  Caseta de fusta amb Pare Noel

  D’11 a 14 h i de 17 a 20 h

  Plaça del Mercat

  Dilluns, Desembre 23, 2019 – 11:00 a Dimarts, Desembre 24, 2019 – 20:00

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/animacio-nadalenca-2

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  Dilluns 30 de desembre

  Eixida i arribada: Plaça Major

  20.30 hores

  Dilluns, Desembre 30, 2019 – 20:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/xii-carrera-sant-silvestre

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  Dissabte 28 desembre.

  Teatre familiar

  “Rapunzel, un musical muy peliagudo” 

  Teatre Municipal – 19.30 h

  Preu: 6 €  (general) 5 € (menors de 12 anys)

  Venda d’entrades: en taquilla, dijous 26 desembre, de 18.00 a 20.00 h i 1 hora abans de l’espectacle

  En Internet: http://www.giglon.com

   

  Dissabte, Desembre 28, 2019 – 19:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/espectacle-nadal-musical

   
 • Wednesday, 18 de December, 19 (12:19) Enlace permanente  

  Dijous 26 desembre

  “Remí una aventura extraordinària”

  Teatre Municipal – 18.30 h

  Preu: 4 € (general) 3 € (menors 12 anys)

  Venda d’entrades: en taquilla, dijous 19 desembre, de 18.00 a 20.00 h i 1 hora abans de l’espectacle

  En Internet: http://www.giglon.com

   

  Dijous, Desembre 26, 2019 – 18:30

  : Ajuntament http://www.algemesi.es/va/event/cine-familiar-0

   
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
esc
cancel
Olark Livehelp